Condensatiebehandeling (schimmelwering) door decentrale ventilatie

Wat is het probleem?

De hoge mate van isolatie verpakt woningen als het ware ‘luchtdicht’, wat resulteert in een gebrek aan verse lucht. Dit geeft nefaste gevolgen voor zowel uw woning (condensatie, schimmelvorming, ...) als uw gezondheid (minder kwalitatieve slaap, aangetaste luchtwegen,…). Daarom is het installeren van een ventilatiesysteem zelfs verplicht bij nieuwbouw en grondige renovatie.

NDB Vochtbestrijding biedt de ideale oplossing!

NDB Renovatie  installeert een ECO comfort ventilatie-unit, zonder ingrijpende werken en tijdverlies. Het gevolg: 24:24 u frisse lucht! Bovendien wordt de verse buitenlucht door het systeem opgewarmd waardoor de temperatuur in de betreffende kamer niet daalt !

Hoe werkt het?

De ECO comfort ventilatie-unit  voert de vochtige en met schadelijke stoffen verzadigde lucht non-stop af en brengt verse, opgewarmde en gefilterde lucht binnen. En dat kan voor alle kamers apart. Meteen ook het grote voordeel van de ECO comfort ventilatie-unit : onze installateurs dienen enkel een subtiele opening te voorzien in de kamers waar u dat wenst.

Extra pollenfilters

Dankzij een degelijke ventilatie maakt ook de huisstofmijt een stuk minder kans te ontwikkelen. Installatie van extra filters bieden mensen die allergisch zijn voor pollen of fijnstof extra comfort.

Heeft uw huis ook last van condensatie- en schimmelproblemen? Contacteer NDB Renovatie!