Doeltreffende en duurzame oplossing

Met welke vochtproblemen kunt u zoal te maken krijgen? Iedereen kent wel het opstijgend vocht dat langzaam via de muren omhoog kruipt. Ook uw kelder kan met vochtproblemen te maken krijgen via insijpelen langs de muren, kimnaden of opstuwend vocht langs de keldervloer. Andere vochtproblemen die eveneens een specifieke aanpak vergen, zijn schimmel en condensvorming in huis. Dit wordt vooral veroorzaakt door onze eigen activiteiten in de keuken, badkamer of wasplaats. Ook doorslaand vocht die door regen via uw gevel (meestal bij volle muren zonder spouw) vocht naar binnen transporteert, kan leiden tot lelijke, ongezonde en schadelijke schimmelplekken op muren en plafonds die de gezondheid ernstig kunnen schaden.

Alle verschillende vochtproblemen in een gebouw vragen om een specifieke aanpak op vlak van vochtbestrijding. Het grondig en correct oplossen van vochtproblemen is meer dan we van de gemiddelde klusser kunnen verwachten… werk voor specialisten dus zoals wij. Bij NDB Renovatie doen we niets anders dan vochtbestrijding en hebben we in de loop der jaren een waardevolle expertise en immens vertrouwen weten op te bouwen inzake professionele vochtbestrijding en het oplossen van vochtproblemen. Al onze materialen en technieken hebben de goedkeuring door het WTCB, wat vrijwel uniek is in de vochtbestrijding - sector. Door jarenlange expertise en ervaring wordt onze aanpak dus als kwalitatief en duurzaam ervaren.

Het grote voordeel om uw vochtbestrijding aan ons over te laten, heeft niet enkel te maken met onze ervaring en vakkennis in vochtbestrijding, maar ook met het feit dat we tot 30 jaar waarborg geven op onze behandelingen bij het oplossen van vochtproblemen. Ook het gebruik van onze gecertificeerde producten dragen bij tot een kwalitatieve en duurzame oplossing. Niet enkel wint u hierdoor aan gemoedsrust en wooncomfort, ook uw woning of gebouw winnen aan levensduur en herverkoopwaarde met de juiste vochtbestrijding.