Beter slapen begint bij beter ventileren!

Alle stoffen die je lichaam afgeeft, stapelen zich al vlug op in de slaapkamer. Weg gezonde lucht. Meer nog, je geraakt moeilijker in een diepe slaap en ’s morgens sta je op met een suf gevoel.


CO2, vocht en andere muffe geuren halen je slaapniveau enorm naar beneden. Met de ECO comfort ventilatie-unit pakken we het probleem aan zonder dat je het bijna beseft.

Je slaapkamer is een potentiële broeihaard voor CO2, vocht en onfrisse geuren. En die komen rechtstreeks af van... wel, jezelf. Eerst het slechte nieuws. Deze zaken hebben geen goede impact op je gezondheid en gemoed. De positieve kant: met een ECO comfort ventilatie-unit maak je meteen ruimte voor gezonde lucht. Bij NDB Vochtbestrijding  installeren we de unit op maat, zonder ingrijpende werken en tijdverlies.

  Bespaar dankzij de kamer-per-kamer ventilatie!


We isoleren steeds meer, dus moet ook de ventilatie goed zitten. Dat besef is er vandaag, maar veel mensen zien de slaapkamer toch vaak over het hoofd als het over ventileren gaat. Terwijl we er wel elke dag zes tot acht uur doorbrengen.

Alle stoffen die je lichaam afgeeft, stapelen zich al vlug op in de slaapkamer. Weg gezonde lucht. Meer nog, je geraakt moeilijker in een diepe slaap en 's morgens sta je op met een suf gevoel. Je luchtwegen geraken bovendien gemakkelijker geïrriteerd. En dan hebben we het nog niet over de vorming van schimmel en condens in huis.

De ECO comfort ventilatie-unit  voert die verzadigde lucht non-stop af uit je slaapkamer. Verse en gefilterde lucht komt op zijn beurt binnen. En dat kan voor alle kamers apart. Meteen ook het grote voordeel van de ECO comfort ventilatie-unit : onze installateurs moeten alleen een subtiele opening voorzien in de kamers waar je dat wenst. We hoeven dus niet je hele huis te verbouwen. 

Win ook nog eens warmte terug


Bijkomend voordeel naast de propere lucht: het geeft de warmte terug. Het systeem warmt de verse lucht van buiten op, waardoor de temperatuur op de kamer niet daalt. Of je nu in je slaapkamer, bureau of badkamer zit.
En ook op vlak van geluid zit je goed, want de unit is de meest geruisloze op de markt.


Nog meer comfort?


Ben je allergisch voor de huisstofmijt? Doordat je degelijk gaat ventileren, maakt de mijt een pak minder kans. Of ben je eerder gevoelig voor pollen of fijnstof? Dan kunnen we ook extra filters installeren. Die verlichten je door de dag en zorgen er meteen voor dat je ook beter de nacht in gaat.

De plaatsing door NDB Renovatie gebeurd tegen een btw-tarief van 6 % (als je woning minstens tien jaar oud is).